18.11.2009. / 16:02

Autor: Andrea Belin

Silvio Berlusconi prodaje vilu na Sardiniji za 450 milijuna eura

Emir Muhamed, sin i prijestolonasljednik šeika Zajeda ben Sultana Al-Nahianea, vladara Abu Dabija, tražio je rezidenciju na Sredozemlju, a imanje talijanskog premijera ima sve tražene odlike

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi odlučio je prodati luksuznu nekretninu na Sardiniji, Vilu Certosu, za 450 milijuna eura, obitelji vladara bogatoga naftnog emirata Abu Dabija.

"Vila Certosa sviđa se emiru. Pristao je na cijenu od 450 milijuna", piše dnevni list "Corriere della Sera" i dodaje kako osoba koja se brine za Berlusconijeve nekretnine ipak nije potvrdila vijest.

"Nemam komentara. Ne mogu to ni potvrditi ni demantirati", izjavio je novinama Claudio Giuntoli, predstavljen kao osoba koja se desetljećima brine za Berlusconijeve nekretnine.

Po pisanju novina, premijer je, "ogorčen" fotografijama snimljenima na tom imanju koje ga prikazuju s djevojkama, od kojih su neke bile golih grudi, odlučio prodati imanje za koje je nekad tvrdio da ga želi pretvoriti u talijanski Camp David.

Emir Muhamed, sin i prijestolonasljednik šeika Zajeda ben Sultana Al-Nahianea, vladara Abu Dabija, tražio je rezidenciju na Sredozemlju, a Berlusconijevo imanje ima sve tražene odlike.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika