18.11.2009. / 19:33

Autor: Boris Bilas

Luka Rajić: Održao sam obećanje Mesiću i novac od Dukata ulažem u Hrvatsku

"Ponosan sam što imam priliku nastaviti tamo odakle sam krenuo, u Hrvatskoj", kazao je Rajić te je dodao kako se nada da će njegov primjer i strani ulagači koji bi mogli investirati u Hrvatsku

Luka Rajić (Foto: Tomislav Smoljanović)Luka Rajić (Foto: Tomislav Smoljanović)Jedan od najbogatijih, ali i najkotroverznijih hrvatskih gospodarstvenika Luka Rajić gostovao je u srijedu navečer u Dnevniku Nove TV u kojem je progovorio o razlozima svog povratka u Hrvatsku i svojim budućim poslovnim planovima.

Rajić kaže kako je ispunio svoje obećanje koje je dao predsjedniku Mesiću prilikom prodaje Dukata te će taj novac uložiti natrag u Hrvatsku. Naime, on za 300 miljuna kuna gradi tvornicu generičkih lijekova u Popovači.

"Ponosan sam što imam priliku nastaviti tamo odakle sam krenuo, u Hrvatskoj", kazao je Rajić te je dodao kako se nada da će njegov primjer i strani ulagači koji bi mogli investirati u Hrvatsku.

Rajić planira najveći projekt u Sisačko-moslavačkoj županiji, a toj županiji bi osim novčanim ulaganjima pomogao i s otvaranjem nekoliko stotina radnih mjesta.

"Ovaj projekt je plod suradnje mene i mog stručnog tima i siguran sam da ću unatoč velikoj konkurenciji u farmaceutskoj industriji uspjeti", kazao je bivši vlasnik Dukata u razgovoru za NovuTV.

Vezane vijesti

Interna istraga zbog Svilana

Interna istraga zbog Svilana

Nova TV intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice podignute protiv direktora njezina programa Siniše Svilana kojega zagrebačko… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 19.11.09. 07:47

odavna si ti treba biti iza brave,a i Mesic....obicne lopine...narod bi vas sve triba otvoreno lincovati,opljackat pa utec u Svicarsku i vidi pameti sada ulagat u Hrvatsku...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika