19.11.2009. / 11:16

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac: Sretna sam što ću se razvesti od Ante

Premda se smatralo da je njihov razvod jedan dobar medijski trik uoči emitiranja realitiy showa "Gotovčevi", pokazalo se da je menekenka zaista odlučila nastvaiti život bez svog supruga

Simona GotovacSimona GotovacManekenka Simona Gotovac ne može dočekati trenutak kada će postati bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Ante Gotovca. Da uistinu broji sate do razvoda, potvrdila je i na otvorenju frizerskog salona kojemu je zaštitno lice.

"Brojim sate do razvoda i tome se jako veselim. Nikada u životu nisam bila sretnija. Još malo, jako i malo i bit ću opet slobodna kao ptičica i daleko od Ante", priznala je Simke za javno.hr.

Nadalje je kazala da se u potpunosti posvetila poslu i svojoj kćeri Gabrijeli, a kakvim je konkretno poslovima riječ, Simke ne želi otkrivati.

Inače, manekenka se svojedobno s Gabrijelom preselila u novi stan, a nedavno je otkrila zašto je otišla iz očevoga stana u Buzinu. Kazala je da ju je on izbacio jer je oduvijek bio na Antinoj strani pa se još uvijek ne može pomiriti s novonastalom situacijom.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 19.11.09. 20:19

Ovo je glupaca broj jedan u hrvatskom showbizu,
nema dugo se klela u veliku ljubav sa jos
blesavijim Antom a sad nam opet soli pamet
da se veseli razvodu.Koga uopce zanimaju
vijesti o tim nistarijama,pisite o ljudima koji su
normalni i cije zivotne price su vrijedne paznje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika