20.11.2009. / 14:00

Autor: Totalsport

FIFA: Nema ponavljanja utakmice Francuske i Irske

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) isključila je mogućnost ponavljanja uzvratne utakmice dokvalifikacija za SP 2010. između Francuske i Irske, što je zatražio Irski nogometni savez

Sepp BlatterSepp BlatterMeđunarodna nogometna federacija (FIFA) isključila je mogućnost ponavljanja uzvratne utakmice dokvalifikacija za SP 2010. između Francuske i Irske, što je zatražio Irski nogometni savez.

Nakon kontroverznog dvoboja na Stade de Franceu koji je u srijedu završio 1-1 nakon produžetaka i tako donio “tricolorima” plasman na SP ukupnim rezultatom 2-1, iz Irskog nogometnog saveza uložili su žalbu zbog očitog previda suca Martina Hanssona koji nije vidio igranje rukom Thierryja Henryja uoči izjednačujućeg gola za Francusku, ali ona očekivano nije pala na plodno tlo.

“Rezultat utakmice ne može se promijeniti i utakmice ne može biti ponovljena. Kako jasno stoji u zakonima ove igre, odluke koje su donesene od strane sudaca za vrijeme utakmice su konačne i ne mogu se promijeniti”, stoji u FIFA-inom priopćenju.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika