11.09.2002. / 00:00

Autor: Norman Müller

PREDSJEDNIČKI PROBLEMI

BUSHOVA NEĆAKINJA PONOVNO POD ISTRAGOM ZBOG KOKAINA

...

BUSHOVA NEĆAKINJA PONOVNO POD ISTRAGOM ZBOG KOKAINA

Noelle Bush, nećakinja američkog predsjednika Georgea W. Busha, kći njegovog brata Jeba Busha, guvernera američke savezne države Floride, ponovno je pod policijskom istragom zbog posjedovanja droge. Istraga je po nju vrlo neugodna, jer je droga kod nje pronađena dok se nalazila na rehabilitaciji u jednom centru za ovisnike na Floridi, gdje je svako posjedovanje droge vrlo težak prekršaj. Ona se u toj ustanovi nalazi od siječnja po odluci suda zbog prijašnjeg posjedovanja i uživanja droge, te pokušaja da sa falsificiranim dokumentima u jednoj ljekarni dođe do narkotičkih sredstava. Ako ne završi uspješno rehabilitaciju u tom centru onda će četiri mjeseca morati u zatvor.

To je već drugi puta da je ona ozbiljno prekršila pravila ponašanja u centru. U srpnju je bolničarima ukrala neke lijekove, pa je stoga bila osuđena na tri dana zatvora. Sada je kod nje pronađen bijeli prašak, za koji se kasnije ustanovilo da je riječ o dva grama kokaina. Lako moguće će opet dobiti i neku internu kaznu. Noelle Bush ima 25 godina, a i prije nego što je osuđena na liječenje njeni su roditelji s njom – zbog njenog ponašanja – imali jako mnogo problema.

Vezane vijesti

Hitler se lječio kokainom i bikovim sjemenom

Hitler se lječio kokainom i bikovim sjemenom

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Adolf Hitler kokainom je liječio sinuse i česte upale grla, ubrizgavao si je ekstrakt od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika