21.11.2009. / 21:09

Autor: Totalsport

Soldo nakon poraza Kölna od Hoffenheima: Ispričavam se za ovu sramotu

Hrvatski trener Zvonimir Soldo je imao još jedno gorko iskustvo na klupi Bundesligaša Kölna. U ogledu 13. kola ih je Hoffenheim pobijedio kao gost 4-0

Zvonimir SoldoZvonimir SoldoHrvatski trener Zvonimir Soldo je imao još jedno gorko iskustvo na klupi Bundesligaša Kölna. U ogledu 13. kola ih je Hoffenheim pobijedio kao gost 4-0.

Köln je pao bez pravog otpora. Nakon desete minute su već imali veliki zaostatak 2-0, a potom su primili još dva pogotka, jedan na početku drugog dijela, a drugi na samom kraju.

Sada je Köln na 13. mjestu ljestvice, a ovo je bio već četvrti domaći poraz u šestom ogledu pred domaćim navijačima. Nije niti čudno da je nakon ogleda Zvonimir Soldo bio potpuno snužden:

- Ispričavam se za ovu sramotnu predstavu. Preuzimam sav teret krivnje za ovaj ogled u kojem smo jednostavno tonuli od samog početka. Nije bilo niti snage, niti znanja kod nas preokrenuti utakmicu gdje smo od starta gledali u leđa suparniku - rekao je Soldo i najavio:

- Imat ćemo narednog tjedna ozbiljne razgovore, ja i igrači. Moramo diskutirati, moramo analizirati gdje stvari ne štimaju, jer ovakvu igru više ne smijemo ponoviti.

Vezane vijesti

Prvo pojačanje Liverpoola Islanđanin Sigurdsson

Prvo pojačanje Liverpoola Islanđanin Sigurdsson

Islandski nogometaš Hoffenheima Gylfi Sigurdsson proljetni dio sezone impresionirao je na posudbi u Swanseeju pod palicom sadašnjeg menadžera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika