23.11.2009. / 13:20

Autor: Totalsport

NHL liga: Pobjede Lightninga i Blackhawksa

U najjačoj hokejaškoj ligi svijeta, NHL ligi, u noći s nedjelja na ponedjeljak odigrane su samo dvije utakmice i u obje su pobjede ostvarili gosti, Chicago Blackhawksi i Tampa Bay Lightning

Tomas Kaberle i Steven StamkosTomas Kaberle i Steven StamkosU najjačoj hokejaškoj ligi svijeta, NHL ligi, u noći s nedjelja na ponedjeljak odigrane su samo dvije utakmice i u obje su pobjede ostvarili gosti, Chicago Blackhawksi i Tampa Bay Lightning.

Tako je Tampa Bay pobijedila Atlanta Thrasherse 4-3 nakon produžetka u kojem je pobjednički gol, svoj 15. ovosezonski, zabio prvi pick drafta 2008., kanadski 19-godišnji centar Steven Stamkos na asistenciju Martina St. Louisa.

Bila je to deveta pobjeda Tampe ove sezone (u 21 odigranoj utakmici), a zanimljivo je kako je finski vratar momčedi Antero Niitymäki, koji je obranio 28 udaraca, na savršnom omjeru u karijeri protiv Atlanta Trashersa.

Naime, Niitymäki igra svoju petu NHL sezonu, prvu u u redovima Tampe (četiri sezone igrao je za Philadelphia Flyerse), a protiv Atlante je slavio u svih 15 utakmica kada je počeo od prve minute.

Chicago Blackhawksi su do 15. ovosezonske pobjede (u 22 utakmice) došli na gostovanju kod Vancouvera s minimalnih 1-0, a jedini gol zabio je Bryan Bickell u drugoj minuti posljednje trećine. Zanimljivo je da je to Bickelu bio prvi gol od travnja 2007. godine.

NHL liga, nedjelja:

Atlanta – Tampa Bay 3-4 (produžetak)

Vancouver – Chicago 0-1

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika