24.11.2009. / 14:00

Autor: Totalsport

Beckenbauer: Sada se može kladiti tko će prvi dobiti sijedu dlaku na glavi

Franz Beckenbauer, predsjednik Nadzornog odbora Bayern Münchena i legendarna persona njemačkog i svjetskog nogometa, komentirao je kladioničarsku aferu koja proteklih dana potresa europski nogomet

Franz Beckenbauer i Bruno LabbadiaFranz Beckenbauer i Bruno LabbadiaFranz Beckenbauer, predsjednik Nadzornog odbora Bayern Münchena i legendarna persona njemačkog i svjetskog nogometa, komentirao je kladioničarsku aferu koja proteklih dana potresa europski nogomet.

Njemačka je ponovo dio kladioničarske afere, manje od četiri godine nakon što je bivši sudac Robert Hoyzer namjestio nekoliko utakmica u suradnji s međunarodnom mafijom zbog čega je kasnije osuđen na dvije godine i pet mjeseci zatvora.

Tako UEFA istražuje više od 200 sumnjivih utakmica diljem Europe, među kojima 32 otpadaju na njemačku drugu ligu.

Beckenbauer priznaje da ga je šokiralo kada je saznao za razmjer skandala, a još više kada je otkrio kolike opcije danas kladionice pružaju.

- Mislio sam da se može igrati na pobjedu, poraz i remi. Nisam shvaćao kakve se sve oklade mogu odigrati. Sada se može kladiti tko će prvi dobiti sijedu dlaku na glavi, komu će svirati prvi penal ili tko će dobiti prvi žuti karton – rekao je popularni “Kaiser”, dodavši da takve opcije omogućavaju lakšu manipulaciju rezultatima.

- Takve opcije bih izbacio i one ne bi smjele više biti dopuštene – zaključio je Beckenbauer.

Vezane vijesti

Olić: Bile su to tri lijepe godine

Olić: Bile su to tri lijepe godine

"Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa", napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika