24.11.2009. / 13:12

Autor: Andrea Belin

Nadmašili Keruma: Nova vila Anice i Roberta Kovača imati će 7 kupaonica

Supružnici kupuju opremu u trgovini gdje je procječna cijena obične kade trideset tisuća kuna, a masažne šezdeset tisuća. Najjeftinije pločice koštaju tristo kuna po kvadratu dok najprihvatljivija tuš kabina stoji deset tisuća kuna

Anica KovačAnica KovačZa bivšu Missicu Anicu Kovač i njezinoga supruga Roberta, recesija je također nepoznati pojam. Naime, manekenka i nogometaš uskoro će se preseliti u novi dom u kojem će imati čak sedam kupaonica.

Da će vila od petsto kvadrata u zagrebačkoj Babonićevoj ulici biti njihov novi dom, otkrila je Anica u intervjuu za RTL televiziju.

Opremu za luksuzne kupaonice supružnici kupuju u trgovini gdje je prosječna cijena obične kade trideset tisuća kuna, a masažne šezdeset tisuća.

Najjeftinije pločice koštaju tristo kuna po kvadratu dok najprihvatljivija tuš kabina stoji deset tisuća kuna.

Doduše, manekenka je priznala da se voli cjenkati pa je uspjela dobiti neke popuste.
"Znaš da sam ja Hercegovka po prirodi i da sam se poput Ciganke morala malo cjenkati", kazala je.

Inače, negdašnja prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač (Martinović) nakon duge pauze nedavno je opet prošetala modnom pistom i pokazala da rođenje trećeg djeteta nije ostavilo traga na njezinom tijelu.

Vezane vijesti

Foto: Ovo je luksuzna vila Zsa Zse Gabor za koju traži 28 milijuna dolara

Foto: Ovo je luksuzna vila Zsa Zse Gabor za koju traži 28 milijuna dolara

Američka glumica Zsa Zsa Gabor, kojoj su liječnici 14. siječnja amputirali desnu nogu, odlučila je prodati vilu u Los Angelesu kako bi mogla platiti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika