26.11.2009. / 18:54

Autor: Boris Bilas

Primorac odgovara Hebrangu: 'Napada me jer mu se kampanja raspada'

'Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura', poručuje šef Primorčeva istražnog stožera Nikica Gabrić, prognoziravši pritom da Hebrang neće dobiti ni 10 posto glasova

Dragan Primorac Dragan Primorac "Problem Andrije Hebranga su zadnji rezultati anketa, smeta mu spoznaja da moj rejting među biračima stalno raste", kaže Dragan Primorac koji je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare da bi odgovorio na napade HDZ-ovog predsjedničkog kandidata i poručio da je "dosta bilo Hrvatske u kojoj se druge slobodno vrijeđa i ponižava".

Istaknuo je kako Hebranga muči stalna komunikacija između Primorca i članova Odbora HDZ-a koji mu stalno pružaju potporu.

"Žao mi je što to moram reći, ali smatram da se Hebrangu kampanja raspada, a uz to mu i predsjednica Vlade zamjera zbog njegovih neprimjerenih koalicija s ograncima vezanim za Branimira Glavaša. Dobio je drugi žuti karton. Hebrangov problem je i nedolazak na debate, već na dvije nije bio nazočan ", istaknuo je Primorac.

Hebrangu mjesto u muzeju voštanih figura

Osvrnuo se bivši ministar na prijetnje SMS-ovima koje stižu ljudima koji mu pružaju podršku.

"Neću dozvoliti nikome da bilo kome prijeti, a pogotovo ne ljudima koji mi daju podršku", rekao je Primorac te je dodao da će unatoč prijetnjama Hebrangu oprostiti i to zato što je, kako kaže, uvjeren da će mu Hebrang dati podršku u drugom krugu.

'Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura', poručuje šef Primorčeva istražnog stožera Nikica Gabrić, prognoziravši pritom da Hebrang neće dobiti ni 10 posto glasova.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 26.11.09. 20:26

"Hebrangu je mjesto u muzeju vostanih figura." Bas tako.Neka tamo lovi pantagane...


registracija
24/9/09

mrone4one, 26.11.09. 20:32

Hebrabg i Primorac su si sve rekli, što je najbolje svaki od njih govori istinu.
Hebrang - budala i posljedica oktriranog odnosa Sanadera prema HDZ-u.
Primorac - dezerter, izdajica, plagijator.


registracija
9/11/09

superhik, 27.11.09. 02:08

Sasvim sigurno da bi za Primorca bilo bolje da je Hebrang vostana figura jer one ne govore, za razliku od ovog zivog koji ima sto reci o nasem bivsem ministru.
U svojoj je imovinskoj kartici naveo rezultat ogromnog uspjeha u svijetu s punih 3500 $ dionica, dok se u Hrvatskoj zadovoljio s mizernih 3 miliona kuna imovine, i to iskljucivo iz domoljublja jer njemu je njegov narod sve. Blago hrvatskom narodu s takvim domoljubom. Od silne ljubavi prema tom narodu on je dijalizu sa Svetog Duha poklonio izraelcima. Vjerujem da je to ucinio iz cistog domoljublja, Boze sacuvaj da se tim materijalno okoristio.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika