27.11.2009. / 13:05

Autor: Hina

'Za Dragana spremni': HSP podržava Primorca na predsjedničkim izborima

Po HSP-ovoj ocjeni, predsjednički kandidati ne bi se trebali baviti ni vlastitim gospodarskim interesima niti osobnom političkom promocijom, već je ključno da predsjednik bude u funkciji sveobuhvatnog razvoja, što bi, kako smatraju, Primorac na toj dužnosti i bio

Dragan PrimoracDragan PrimoracHrvatska stranka prava (HSP) će na izborima za hrvatskog predsjednika podržati nezavisnog kandidata Dragana Primorca, izvijestio je danas predsjednik HSP-a Danijel Srb navodeći kako je o tome nedavno odlučilo stranačko predsjedništvo.

Srb je na konferenciji za novinare objasnio kako će HSP podržati Primorca jer je "energična, poštena i nekorumpirana osoba" s dovoljno iskustva da riješi probleme, a i program za koji se zalaže u HSP-u ocjenjuju najvjerodostojnijim.

Po HSP-ovoj ocjeni, predsjednički kandidati ne bi se trebali baviti ni vlastitim gospodarskim interesima niti osobnom političkom promocijom, već je ključno da predsjednik bude u funkciji sveobuhvatnog razvoja, što bi, kako smatraju, Primorac na toj dužnosti i bio.

HSP protiv proračuna

Danijel Srb je izvijestio da HSP neće podržati proračun za 2010., jer je na prihodovnoj strani krajnje nategnut, dok bi na rashodovnoj strani trebalo promijeniti način distribucije novca jer će se, smatraju, na predloženi način BDP još pasti.

Posebno su kritični prema smanjenjenju iznosa novaca za Hrvatske željeznice, koje su i sada u lošem stanju, a Srb je ponovio i da su u HSP-u šokirani činjenicom da općine s većinskim srpskim stanovništvom dobivaju znatno više novca nego ostale siromašne općine koje se još oporavljaju od posljedica rata.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 27.11.09. 15:41

Primorceva imovinska kartica:
Uspjesan u inozemnstvu = 3500 $ (17000 kuna)
Domoljub u Hrvatskoj = 4348000 kn ( 905000 $)
Za sve ostalo MasterCard!
Podrzimo Primorca jos malo mu nedostaje do miliona dolara.


registracija
28/11/09

Slavica234, 28.11.09. 00:19

A kako bi bilo da napišemo malo istine o Primorcu?
U Vladu 2003 ušao s 2 stana (Špansko) i BMW-om. Iz Vlade 2009 izišao s 1 stanom (Pantovčak) bez automobila. Kad bi svi kandidati radili na taj način korupcija bi davno nestala. Bravo Primorac.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika