30.11.2009. / 16:15

Autor: Totalsport

Galliani: Predložit ću Leonardu da igramo s pet napadača!

Nervozno je u posljednjim minutama utakmice 14. kola Catania - Milan (0-2) svečanom ložom na stadionu šetao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana

LeonardoLeonardoNervozno je u posljednjim minutama utakmice 14. kola Catania - Milan (0-2) svečanom ložom na stadionu šetao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana.

Do 93. minute je Milan imao mršavih 0-0, ali tada je dva puta u nadoknadi bljesnuo Klaas-Jan Huntelaar, Leonardov džoker s klupe, te je postigao dva pogotka za pobjedu svoje momčadi. Bili su to njegovi prvi pogoci otkada je odjenuo dres Milana.

- Spustio sam se u svlačionicu gdje je Huntelaar bio razdragan kao dijete. Zagrlio me, a ja sam mu uzvratio da smo mu uvijek vjerovali i da će tako biti i dalje - rekao je Galliani i potom predstavio svoj prijedlog:

- Predložit ću treneru Leonardu da isprobamo jednu novu formaciju, recimo 4-1-5. Pa, moraju svi ti majstori igrati zajedno, zašto da sjede na klupi. I Pato, i Ronaldinho, i Inzaghi, i Borriello, i Huntelaar. Ovu utakmicu smo završili s četiri napadača i vidjeli ste koliko lijepoga nam je takva igra donijela - zaključio je pola u šali, a pola u istini Galliani.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika