01.12.2009. / 12:08

Autor: Andrea Belin

Dosta mu je: Alec Baldwin se prestaje baviti glumom

Glumac se požalio kako mu je oduvijek bio cilj glumiti u filmu u kojem će njegova izvedba nositi cijeli film, a filmski uradak postati ili hit u kinima ili hvaljen od kritike. Bivši suprug Kim Besinger smatra da tako nešto nije nikada napravio

Alec BaldwinAlec BaldwinNakon što mu istekne ugovor za snimanje serije "Televizijska posla" hollywoodski glumac Alec Baldwin će se prestati baviti glumom.

Da se zaista namjerava posvetiti nekim drugim stvarima u životu, potvrdio je i sam glumac.

"Gluma me više ne zanima. Cijelu svoju filmsku karijeru smatram propalom. Cilj snimanja je glumiti u filmu u kojem će tvoja izvedba nositi cijeli film, a on postati ili hit u kinima ili hvaljen od kritike, a ja tako nešto nikada nisam napravio", kazao je pedesetjednogodišnji Baldwin u intervjuu za "Men's Journal".

Inače, zajedno sa Steveom Martinom, Baldwin će voditi dodjelu Oscara koja se održavati 7. ožujka sljedeće godine u Kodak Theatreu u Hollywoodu.

Doduše, Martin je vodio dodjelu najcjenjenijih glumačkih nagrada već dva puta, dok je Baldwin debitant u toj ulozi. Producenti showa Adam Shankman i Bill Mechanic smatraju da će Alec u show unijeti svježinu.

Vezane vijesti

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

Oscara za najbolji animirani film osvojio je "Rango" Gorea Verbinskog, dok je najboljim dokumentarnim filmom proglašen "Undefeated" Daniela Lindsaya… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika