01.12.2009. / 16:15

Autor: Totalsport

Charlize Theron zvijezda ždrijeba za SP 2010.

U petak u 18 sati će se zavrtjeti kuglice s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se natjecati iduće godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici

Charlize TheronCharlize TheronU petak u 18 sati će se zavrtjeti kuglice s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se natjecati iduće godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Bit će to prvo Svjetsko nogometno prvenstvo na tlu "crnog kontinenta", a podsjetimo da će naslov najboljeg braniti nogometaši Italije.

Iz Južnoafričke Republike su najavili da će zvijezda ždrijeba u petak biti proslavljena glumica, 34-godišnja Charlize Theron, koja je 7. kolovoza 1975. godine rođena u južnoafričkom gradu Benoniju.

Glumica koja je 2003. godine dobila Oscara za ulogu u Čudovištu bit će asistenica pri ždrijebu, a uz nju će se na tom svečanom trenutku u Capetownu pojaviti bivše i sadašnje nogometne zvijezde kao što su David Beckham ili, pak, Michel Platini i Franz Beckenbauer.

Na sceni će se pojaviti i ponajbolji dugoprugaš svih vremena Etiopljanin Haile Gebrselassie, a putem video-zida će se svim okupljenima, ali i onima pred televizijskim ekranima, obratiti Nelson Mandela, nekadašnji predsjednik te države i borac protiv apartheida.

Vezane vijesti

"Nisam sretan zbog Hrvatske!"

"Nisam sretan zbog Hrvatske!"

Od početka Europskog prvenstva u nogometu čitamo o rasističkim izgredima fanova. Predsjednik UEFA-e Michel Platini u tom je kontekstu vrlo oštro… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika