01.12.2009. / 17:17

Autor: Totalsport

Metro: Wenger je veliki obožavatelj Edina Džeke

Ozljede Robina van Persieja i Nicklasa Bendtnera, kao i porazi u posljednja dva kola Premier lige, priuštili su veliku brigu Arsenalovom menadžer Arseneu Wengeru

Edin DžekoEdin DžekoOzljede Robina van Persieja i Nicklasa Bendtnera, kao i porazi u posljednja dva kola Premier lige, priuštili su veliku brigu Arsenalovom menadžer Arseneu Wengeru.

Prema pisanju engleskog Metroa, francuski stručnjak po svaku će cijenu pokušati dovesti pojačanje u napadu tijekom siječanjskog prijelaznog roka.

Talijanski mediji pišu da je Wenger zainteresiran za Interova nogometaša Marija Balotellija, ali Metro je uvjeren da će prvi izbor menadžera “topnika” biti bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko. Gotovo da više i nema europskog velikana koji nije, izravno ili neizravno, iskazao zanimanje za "bosanskog dijamanta", a po strani očito ne želi stajati ni Arsenal.

"Wolfsburgov strijelac Edin Džeko bi mogao biti rješenje za Arsenal, Wenger je veliki obožavatelj njegovih kvaliteta u kaznenom prostoru. Jedini je problem što Džeko ne bi smio igrati u Ligi prvaka”, stoji u Metroovom izvještaju.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika