01.12.2009. / 23:48

Autor: Ana Smrečki

Boban fizički nasrnuo na fotoreportera

«Ne želim od toga raditi trakavicu, znam Bobana dvadeset godina i žao mi je što se to danas dogodilo, jer smo zbilja bili u dobrim odnosima», pojasnio je Sopta

Leonarda i Zvonimir BobanLeonarda i Zvonimir BobanKoliko je prinova u obitelji Bobanovih velika vijest dokazuje i činjenica da je da informacija, izmeđuostalog objavljena i na stranicama Hrvatske izvještajne novinske agencije. S nekim medijima ponosni otac je podijelio ovu sretnu vijest, s drugima je pak 'odigrao prljavo', kao na nogometnom terenu.

«Nemam potrebe komentirati Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji, on sam po sebi sve govori», izjavio je Zvonimir Boban za Večernji list nakon što je dobio kćerkicu Ružu, rođenu punih 16 godina od kako poznata obitelj Boban pokušava dobiti bebu umjetnim putem.

Prema Milinoviću, Bobanovi nikada ne bi dobili biološke dijete

Zašto je ovaj događaj toliko poseban. Naime, da se kojim slučajem Leonarda Boban na postupak odlučila nakon donošenja Milinovićevog osporavanog zakona, vjerojatno nikada ne bi dočekala porod. Njihova tek rođena kćer na ovaj je svijet došla iz zametka koji je sedam godina bio zamrznut. Podsjetimo, Milinovićev zakon zamrzavanje zametaka ne dopušta.

Jutarnji list ima nešto drukčiju priču. Naime, Zvone Boban se kod bolnice Merkur sukobio s fotoreporterom agencije Cropix Dragom Soptom. Nakon što ga je fotoreporter pričekao kod bolnice u koju je Boban išao posjetiti suprugu Leonardu, bivša nogometna zvijezda dočekala ga je u neprijateljskom raspoloženju. Kako piše Jutarnji list, čak ga je hvatao za vrat, pokušao ga je udariti nogom te mu je zamalo razbio fotoaparat.

«Ne želim od toga raditi trakavicu, znam Bobana dvadeset godina i žao mi je što se to danas dogodilo, jer smo zbilja bili u dobrim odnosima», pojasnio je Sopta.

Vezane vijesti

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

Borislav Perica, bivši ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera, ispitan je u riječkom USKOK-u, piše Večernji list. Kaže da su ga pozvali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika