02.12.2009. / 19:00

Autor: Totalsport

Roberto Carlos potpisao za Ronaldov Corinthians

Nekadašnji lijevokrilni nogometaš Real Madrida i brazilske reprezentacije Roberto Carlos karijeru će nastaviti, kao suigrač bivšeg reprezentativnog suigrača Ronalda, u Corinthiansu

Roberto CarlosRoberto CarlosNekadašnji lijevokrilni nogometaš Real Madrida i brazilske reprezentacije Roberto Carlos karijeru će nastaviti, kao suigrač bivšeg reprezentativnog suigrača Ronalda, u Corinthiansu.

Potvrdio je Carlos da je potpisao dvogodišnju suradnju s brazilskim klubom kojem će se priključiti odmah po isteku ugovora s turskim Fenerbahçeom, odnosno 20. prosinca ove godine. Povratak je to 36-godišnjaka na rad u domovinu nakon 15 godina.

- Nestrpljiv sam. Jedva čekam doći u Corinthians, obući njihov dres, osjetiti potporu navijača i uz Ronalda ispisati povijest - izjavio je Carlos koji je najbolje dane karijere proveo igrajući za Real Madrid (1996.-2007.) u kojem je i Ronaldo proveo nešto više od četiri godine.

Branič koji se Realu priključio iz Intera trenutačno odrađuje treću sezonu u Turskoj.

- Corinthians je klub koji ulaže, žele osvojiti Copu Libertadores sljedeće godine, izgrađuju se u prvake. Mene veseli što ću igrati u istoj momčadi s Ronaldom - dodao je Carlos.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika