11.09.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

PREHRAMBENA INDUSTRIJA

SIEMENS I PODRAVKA POTPISALI UGOVOR O OPREMANJU NOVE TVORNICE PODRAVKA JELA

Siemens će za 28 milijuna kuna informatičkom tehnologijom opremiti novu tvornicu Podravka jelaSiemens i Podravka danas su sklopili ugovor o informatičkom opremanju nove tvornice Podravka jela vrijedan gotovo 28 milijuna kuna. Radovi na novoj Podravkinoj tvornici trebali bi početi do kraja rujna, a otvorenje je planirano za Dan državnosti sljedeće godine. Temeljem ugovora Siemens će informatičkim sustavom povezati sve proizvodne procese i omogućiti njihovo praćenje sistemom informatičke tehnologije. Nova će se tvornica, također povezati s centralnim SAP sustavom grupe Podravka.
Podravka jela jedan su od Podravkinih najznačajnijih proizvodnih programa, a prema najnovijem polugodišnjem izvješću o poslovnim rezultatima zauzimaju treće mjesto u ukupnim prihodima grupe. Tijekom prvih šest mjeseci ove godine ostvaren je prihod od prodaje asortimana Podravka jela u iznosu od 127,9 milijuna kuna, što je 9 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U strukturi prihoda od ukupne prodaje grupe za prvih šest mjeseci ove godine, Podravka jela sudjeluju s 10,4 posto.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika