03.12.2009. / 17:28

Autor: Andrea Belin

Josip Radeljak: Ne pada mi na pamet oženiti Dolores Lambašu

Zagrebački poduzetnik je kazao kako se neće vjenčati glumicom s kojom je u vezi tek četiri mjeseca. Unatoč tome što neće nositi prezime svog trenutačnog dečka, Lambaša se osjeća dijelom njegove obitelji, a to potvrđuje i njezino prezime na poštanskom sandučiću

Dolores Lambaša i Josip RadeljakDolores Lambaša i Josip RadeljakNakon što je u gotovo svim medijima odjeknula vijest da će Josip Radeljak i Dolores Lambaša uploviti u bračnu luku, zagrebački poduzetnik je odlučio demantirati takva nagađanja.

"Nije istina da ženim Dolores. To su gluposti. Normalno živimo kao i svi drugi i želimo da nas se pusti na miru", kazao je Dikan za javno.hr.

Unatoč tome što neće nositi prezime Radeljak, glumica se nakon samo četiri mjeseca veze osjeća dijelom te obitelji.

U jednom intervjuu je otkrila da je to jedan od razloga zašto je progovorila u navodnom zlostavljanju Dikanove devetogodišnje kćeri Lane.

Da je i službeno Lambašin novi dom na zagrebačkom Cvjetnom trgu, potvrđuje i njezino prezime na poštanskom sandučiću na ulazu u zgradu.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 03.12.09. 18:14

Uh, već sam se zabrinuo...


registracija
10/11/09

ruvil, 03.12.09. 18:58

koga boli briga za ove dve nistarije ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika