04.12.2009. / 14:20

Autor: Totalsport

Kalinić: Oduzeli su mi pogotke Chelseaju i Man. Unitedu

Hrvatski nogometaš u redovima Blackburna, Nikola Kalinić (21), potužio se u engleskim medijima na zlu sreću: činjenicu da mu nisu priznati golovi koje je zabio Manchester Unitedu i Chelseaju

Nikola KalinićNikola KalinićHrvatski nogometaš u redovima Blackburna, Nikola Kalinić (21), potužio se u engleskim medijima na zlu sreću: činjenicu da mu nisu priznati golovi koje je zabio Manchester Unitedu i Chelseaju.

Po IFFHS-u su spomenuta dva kluba najbolji na svijetu u ovom trenutku.

Suci su Kaliniću poništili regularan pogodak u prvenstvenom dvoboju na Old Traffordu posljednjeg dana listopada, dok je drugi gol Chelseaju u srijedu u četvrtfinalu Carling Cupa pripisan njegovu australskom suigraču Bradu Emertonu.

- Kod prvog mi je gola Pascal Chimbonda sjajno asistirao i nije bilo teško zabiti. Čini mi se da sam i kod drugog dotaknuo loptu - rekao je hrvatski napadač za Lancashire Telegraph nastavivši:

- Čudno da su mi otpisali golove zabijene baš Manchester Unitedu i Chelseaju. No, nije bitno. Nazabijat ću se ja golova ako ću igrati, siguran sam. Premda sam spreman i čekati svoju priliku dalje kao što sam čekao dosad.

O utakmici s Chelseajem još je rekao:

- Igrao sam svoju najbolju utakmicu u dresu Blackburna. Draža od toga mi je činjenica da smo ostvarili sjajnu pobjedu protiv jedne velike momčadi.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika