04.12.2009. / 15:25

Autor: Totalsport

Serie A, najava kola: Oslabljeni Juventus i Inter

Ovog vikenda na rasporedu je 15. kolo talijanske Serije A, a sve oči će biti uprte prema Torinu gdje se u subotu igra veliki derbi prvenstva, utakmica Juventusa i Intera

Juventus dočekuje Intera bez Vincenza IaquinteJuventus dočekuje Intera bez Vincenza IaquinteOvog vikenda na rasporedu je 15. kolo talijanske Serije A, a sve oči će biti uprte prema Torinu gdje se u subotu igra veliki derbi prvenstva, utakmica Juventusa i Intera.

Juventus - Inter

Obje momčadi imaju velike probleme prije derbija. Juventus ne može računati na napadača Vincenza Iaquintu, a iako se oporavio ne očekuje se preveliki doprinos niti od Davida Trezegueta. Brazilac Felipe Melo je i dalje upitan u veznom redu domaće momčadi.

S druge strane Inter ima još većih problema. Najbolji njihov vezni igrač Wesley Sneijder još nije spreman za puni udio u utakmici, a možda i cijeli ogled odgleda sa strane. Mourinho kaže da neće riskirati. Neće igrati niti kažnjeni Maicon (crveni karton), a Portugalac će sigurno ostati pri svome, te će izostaviti Marija Balotellija.

Juventus ima dva poraza u nizu (po 2-0 od Bordeauxa i Cagliarija), dok Inter ima na vrhu ljestvice plus od osam bodova u odnosu na konkurenta.

Roma - Lazio

Nevjerojatno, ali trener Rome Claudio Ranieri nema ozbiljnih problema s ozljedama. Francesco Totti igra i i zabija, tijekom tjedna se na teren vratio Daniele de Rossi, koji je igrao u utakmici Europa lige protiv Basela (2-1 za Romu).

Ako Lazio izgubi utakmicu, gotovo je sigurno da slijedi otkaz sadašnjem treneru Davideu Ballardiniju. Navodno, prvi njegov kiks čeka Siniša Mihajlović koji je apsolutni favorit navijača, ali vjerojatno i vodstva kluba.

Bologna - Udinese

Velike probleme ima gostujući sastav prije ovog ogleda. Izgubljeni su zbog ozljeda za ovih 90 minuta Simone Pepe, Christian Obodo, Giovanni Pasquale, Alexis Sanchez, Damiano Ferronetti i Niki Zimling.

Napoli - Bari

Na teško gostovanje u Napulj je drugi južnjački klub (Bari) otputovao bez važnih karika. Neće igrati Mariano Donda, Matteo Paro, Ferdinando Sforzini, Emanuel Rivas, Salvatore Masiello i Vitalij Kutuzov.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika