05.12.2009. / 20:58

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Josipović: Moramo se boriti da mafija na zavlada Hrvatskom

"Moja je osnovna vizija pravedna i poštena Hrvatska, a da bismo to ostvarili predstoji odlučna borba protiv kriminala, korupcije kao i borba protiv dilera i mafije koja prijeti Hrvatskoj", rekao je Josipović

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović obišao je Osijek te brojna mjesta u Slavoniji i Baranji, gdje se susreo s građanima, te im je poručio kako se "moramo boriti da organizirani kriminal i mafija na ovladaju Hrvatskom".

Odgovarajući na novinarsko pitanje o borbi protiv droge, rekao je kako je nažalost činjenica da taj problem pogađa najviše mlade, kojima treba pomoći, te kako predstoji organizirana borba protiv dilera i mafije koja prijeti Hrvatskoj. "Mladima koji su postali ovisnici treba liječnik, ali ovima drugima trebaju najstrože zakonske kazne", rekao je Josipović.

Komentirajući tešku gospodarsku i socijalnu situaciju u Slavoniji i Baranji, Josipović je rekao kako je vidio kako je teška situacija i razgovarao s ljudima koji su zabrinuti. Upravo zbog toga "moja je osnovna vizija pravedna i poštena Hrvatska, a da bismo to ostvarili predstoji odlučna borba protiv kriminala, korupcije kao i borba protiv dilera i mafije koja prijeti Hrvatskoj".

Ankete su dobre, ali izbori su važni

Na pitanje što misli po čemu se razlikuje od ostalih predsjedničkih kandidata, Josipović je rekao "po svom programu", dodavši "bitno je izabrati one koji žele svjetlost i bolje sutra".

Na upit kako komentira neke od objavljenih anketa prema kojima je na vodećem mjestu, Josipović je rekao: "To mi je drago, no važan je dan izbora".

Izrazio je zadovoljstvo što je tijekom današnjeg posjeta Osječko-baranjskoj županiji bilo, kako je rekao, "u svakom i najmanjem mjestu i po nekoliko stotina ljudi, što je očito znak da ljudi na ovim prostorma žele promjene i bolje sutra".

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 05.12.09. 23:38

Opet ovaj "kaktuz bez bodlji" ...


registracija
8/8/09

tovar62, 06.12.09. 07:33

na ovoj slici izgledas kao da si se upiskija u gace a ti bi protiv mafije....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika