06.12.2009. / 20:18

Autor: Martina Čizmić

Bandić odgovara na optužbe: Tko je kršio propise, biti će kažnjen

Poručujem mojima u Holdingu da stave glave skupa i rade u interesu građana grada Zagreba, rekao je Bandić

Milan BandićMilan BandićPredsjednički kandidat i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prokomentirao je danas natpise Večernjeg lista o maćehinskom odnosu Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga koji je tu gradsku tvrtku doveo na rub bankrota.

"Poručujem mojima u Holdingu da stave glave skupa i rade u interesu građana grada Zagreba. Očekujem u utorak izvješće od gospodina Heraka o zapošljavanju unutar Holdinga pa ću onda povući mjere protiv onih koji su kršili propise poglavarstva i gradonačelnika. A njima poručujem da rade i da manje daju intervjue i zabavljaju javnost", komentirao je u svome stilu Bandić optužbe.

Nije se posebno osvrnuo na podatke iz dokumenata koje je objavio Večernji kako je Grad Holdingu dužan više od 200 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

registracija
1/12/09

nadir, 06.12.09. 22:20

žalosno je g.Bandić da stalno poručujete nekome da ne daje intervjue jer ih se bojite...tko je veći lopov od vas..samo kradete,lažete ovaj narod ,a dobro je rekla jedna gđa.ne znate reći jednu običnu prosto proširenu rečenicu do kraja ,jer se služite otrcanim frazama i drugo ni neznate.Jadan ste vi predsjedniči kandidat


registracija
8/8/09

tovar62, 07.12.09. 08:29

NADIRE lovi rake govnjare i nediraj se u Bandica


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika