07.12.2009. / 13:49

Autor: Andrea Belin

George Michael: Ovisan sam o muškim prostitutkama i marihuani

Unatoč tome, glazbenik je jako ponosan na sebe jer je u posljednjih nekoliko mjeseci uspio smanjiti količinu droge koje unosi u organizam. Svojedobno je znao popušiti dvadeset i pet jointa, a sada se ta brojka smanjila na osam

George MichaelGeorge MichaelPjevač George Michael, doduše, poznat po čestom kršenju zakona progovorio je o još nekim svojim problemima, odnosno svakodnevnim navikama koje nisu osobito pohvalne.

Uspješan glazbenik priznao je da ne može odoljeti muškim prostitutkama i drogi. Dodao je kako si jednostavno ne može pomoći jer je on po prirodi sklon ekscesima.

Michael je kazao kako je prošle godine tijekom uhićenja kod sebe imao ogromne količine kokaina i marihuane.

"Volim skupljati prostitutke u toplo ljetno predvečerje, puno mi je ljepše to nego da kupim tipove u barovima", priznao je pjevač i dodao da unatoč tome užasno pazi na svoje seksualno zdravlje.

Međutim, George je ponosan na sebe jer je u posljednjih nekoliko mjeseci uspio smanjiti količinu droge koje unosi u organizam.

Svojedobno je znao popušiti dvadeset i pet jointa, a sada se ta brojka smanjila na osam.

"Imao sam problema sa spavanjem i lijekovima i sjebao sam si život. Ipak, nikada nisam bio optužen za vožnju pod narkoticima, izvukao sam se na umor i tablete za spavanje", komentirao je glazbenik prisjećajući se prometne nesreće koju je izazvao prije nekoliko mjeseci.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika