07.12.2009. / 15:59

Autor: Totalsport

U dva dana javilo se 222.000 zainteresiranih za ulaznice za SP

Čak 222.000 zahtjeva za ulaznicama za utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva sljedeće godine zaprimila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) u samo 48 sati nakon puštanja istih u prodaju

Charlize Theron i David BeckhamCharlize Theron i David BeckhamČak 222.000 zahtjeva za ulaznicama za utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva sljedeće godine zaprimila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) u samo 48 sati nakon puštanja istih u prodaju.

U subotu je internetskim putem ponuđeno milijun ulaznica. Rok za prijavu traje do 22. siječnja. FIFA će 12 posto ulaznica iz ovog kontigenta plasirati na raspolaganje savezima. Ulaznice za utakmice za koje vlada pojačan interes FIFA će rasporediti ždrijebom.

Organizator natjecanja, Južnoafrička Republika, pak, istovremeno potiče lokalno stanovništvo na kupnju u strahu da će domaćini biti u manjini u odnosu na goste. Tamošnji je puk za sada kupio tek nešto više od polovice od 674.403 ulaznica puštenih u prodaju kroz dvije faze.

Treća započinje nadolazeće subote, a novi kontigent sadrži 219.162 ulaznice po cijeni od 20 do 900 američkih dolara.

Vezane vijesti

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Nogometni savez Srbije (FŠ) uputio je žestok prosvjed Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog odluke njezina Izvršnog odbora da reprezentaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika