07.12.2009. / 20:20

Autor: Totalsport

Messi: Henry je instiktivno reagirao, možda bih i ja isto postupio

Lionel Messi, 22-godišnji argentinski nogometaš i član Barcelone, komentirao je snagu nacionalnih prvenstava, te logično u prvi plan stavio Primeru i Premiership

Lionel Messi na dodjeli Zlatne lote France FootballaLionel Messi na dodjeli Zlatne lote France FootballaLionel Messi, 22-godišnji argentinski nogometaš i član Barcelone, komentirao je snagu nacionalnih prvenstava, te logično u prvi plan stavio Primeru i Premiership.

- Te dvije lige su definitivno najjače na svijetu! Uostalom, zadnjih godina samo klubovi iz tih liga igraju završnicu Lige prvaka. Serie A? Nije u našem rangu - rekao je nedavni dobitnik Zlatne lopte, te je dodao:

- Bilo bi predivno ponoviti prošlu sezonu, makar će biti strašno teško. Mnogo toga smo osvojili, na mnogo toga se obvezali. No, ovom prilikom ću imati i reprezentativne nastupe, što je novi veliki izazov.

Messi se još jednom osvrnuo na stalne usporedbe s Diegom Maradonom.

- Stotinu puta sam rekao, Maradona je jedan jedini i same komparacije su čast za mene. Daleko sam još od njega, no na moju sreću ispred mene će biti valjda još mnogo godina igranja. Dakle, imam šansu se približiti tom genijalcu i dat ću sve od sebe.

Rekao je Messi i "koju riječ" o Thierryju Henryju, suigraču iz Barcelone, a na temu njegovoga igranja rukom u utakmici protiv Irske.

- Sve se u nogometu jako brzo događa. Možda bih i ja tako reagirao, možda i mnogi drugi. Ne osuđujem ga, reagirao je instinktivno.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika