08.12.2009. / 11:06

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac: Ja sam Antu izvukla iz zatvora jer je otac moje kćeri

Kada ga je manekenka svojedobno prijavila zbog obiteljskog nasilja, sudac je zagrebačkog poduzetnika proglasio krivim, međutim na nagovor supruge, Gotovca su pustili iz pritvora

Simona GotovacSimona GotovacNije nikakva tajna da je Simona Gotovac svojedobno prijavila svog, uskoro bivšeg supruga, Antu Gotovca zbog obiteljskog nasilja.

Zna se i da je sudac zagrebačkog poduzetnika proglasio krivim i dao mu kaznu od sedam tisuća kuna. Međutim, u intervjuu za Index. hr Simona je kazala kako su Antu tada pustili iz pritvora jer je ona nekoliko puta napomenula kako ne želi da otac njezinog djeteta završi iza rešetaka.

Osim toga, Simona je progovorila o odnosu sa sedamnestogodišnjoj Kraljici Hrvatske, Neviom Bagić koja je pomagala Anti tijekom njegove predsjedničke kandidature.

Naime, posljednjih dana Ante neprestano govori kako je Simona zbog ljubomore svim silama željela oduzeti krunu mladoj djevojci, ali manekenka je takve optužbe demantirala kazavši da je Nevia zaista zasluženo odnijela pobjedu.

"Mene je Nevia zvala, ja sam trebala biti u žiriju pa su me maknuli. Cura se bojala da ću glasati protiv nje jer joj je Ante svašta napričao protiv mene. Na kraju nisam niti bila u žiriju, a Neviji sam sve objasnila", otkrila je Simona za Index.hr i dodala kako joj se plavokosa ljepotica požalila da se maknula od Ante jer je shvatila kakva je osoba.

Na kraju je kazala kako joj ne pada na pamet vratiti se zagrebačkom poduzetniku, a vezu s Markom Pašalićem također je demantirala.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika