08.12.2009. / 16:00

Autor: Hina

Tadić sa 420 eura kažnjen zbog šampanjca na stadionu

Tadić je rekao kako "zaista nije znao da je konzumiranje alkohola, makar i u obliku nazdravljanja, zabranjeno", pri čemu je dodao kako potpuno prihvaća odgovornost za učinjeni prekršaj

Tadić i ekipa nazdravili su šampanjcemTadić i ekipa nazdravili su šampanjcemSrbijanski predsjednik Boris Tadić, ministrica mladeži i športa Snežana Samardžić-Marković i predsjednik beogradske Gradske skupštine Aleksandar Antić kažnjeni su po 40 tisuća dinara (oko 420 eura) zbog konzumacije alkohola na stadionu, izjavio je u utorak predsjednik Gradskog suda za prekršaje Zoran Pašalić.

Pašalić je beogradskim medijima rekao da su rješenja o izrečenoj kazni sudionicima u postupku poslana danas, a stupaju na snagu osam dana nakon uručenja ako u međuvremenu ne bude žalbi.

Tadić je priznao i prihvatio odgovornost

Po njegovim riječima, o pojedinostima iz sudskog rješenja može se razgovarati tek kad ono postane pravomoćno, što znači za osam dana ako nijedna stranka u postupku ne uloži žalbu.

Srbijanski predsjednik Boris Tadić priznao je 1. prosinca pred gradskim sucem za prekršaje da je počinio prekršaj konzumirajući alkohol na stadionu, pri čemu je rekao da se u postupku neće koristiti uslugama odvjetnika, nego će se braniti sam i neće se pozivati na imunitet.

Tadić je rekao kako "zaista nije znao da je konzumiranje alkohola, makar i u obliku nazdravljanja, zabranjeno", pri čemu je dodao kako potpuno prihvaća odgovornost za učinjeni prekršaj.

U drugim sudnicama istodobno su tim povodom ispitani Samardžić-Marković i Antić.

Sve troje pozvano je da se jave gradskome sucu za prekršaje jer su prijavljeni da su se nakon nedavne utakmice Srbija-Rumunjska "nedolično ponašali pijući alkohol na mjestu gdje je to zabranjeno".

Nakon utakmice Srbija-Rumunjska (5:0) 11. listopada u Beogradu Tadić, Karadžić, Antić i Snežana Samardžić-Marković nazdravili su šampanjcem na stadionu slaveći odlazak Srbije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.

Vezane vijesti

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Konzultacije srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s parlamentarnim strankama o formiranju nove srbijanske vlade nastavljene su u srijedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika