10.12.2009. / 10:42

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Sanader progovorio: Mesić započeo i završava svoj mandat vicevima i lažima

"Mislim da mu je puno bolje i pametnije da ne priziva često USKOK, jer bi taj USKOK uskoro mogao uskočiti među njega i njegove", rekao je Sanader

Ivo Sanader i Stjepan MesićIvo Sanader i Stjepan MesićHrvatskoj javnosti se jutros napokon ukazao i bivši premijer i počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader. On je u četvrtak ujutro na Mirogoju položio vijenac u počast prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, koji je preminuo na današnji dan prije deset godina. Sanader je nakon toga odvojio par minuta za novinare te se osvrnuo na neke izjave aktualnog predsjednika Stjepana Mesića.

"Za razliku od prvog hrvatskog predsjednika, predsjednik Mesić je započeo a izgleda i završava svoj mandat vicevima i lažima", izjavio je jutros novinarima Ivo Sanader.

"Mislim da mu je puno bolje i pametnije da ne priziva često USKOK, jer bi taj USKOK uskoro mogao uskočiti među njega i njegove", rekao je Sanader.

Tuđman upisan zlatnim slovima

Rekao je da je došao odati počast prvom predsjedniku hrvatske države i HDZ-a, istaknuvši da Franjo Tuđman ostaje zlatnim slovima zapisan u hrvatsku povijest i tu činjenicu ne može nitko umanjiti.

"Ima naravno kritičara - to je demokratsko pravo da kritiziraju određene njegove poteze, međutim, ono što ostaje trajno, to je hrvatska država, sloboda i međunarodno priznata i afirmirana Hrvatska", izjavio je Sanader na Mirogoju.

Ivo Sanader bio je u izlaslanstvu Predsjedništva HDZ-a, koje je jutros položilo vijenac na grob Franje Tuđmana na Mirogoju, u povodu 10. obljetnice njegove smrti.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 10.12.09. 11:18

e sanader kak te hebote nije sram uopce doci u hr. nosi se van granica. nisi zavrijedio biti u hr, ili bas suprotno, za kaznu bi te trebalo zadrzati u hr... govno smrdljivo hadezeovsko. ostavil si narod na cijedilu. sram te moze biti. gadis se meni i cijeloj mojoj obitelji. smrad. bljak.


registracija
8/7/09

bankar, 10.12.09. 11:56

ahah mister smradnader idi u mišju rupu se sakri govno jedno loposvko lažiljivo tko tebi daje pravo da vdijeđaš našeg predsjednika đubre smrdljivo


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika