11.12.2009. / 11:00

Autor: Andrea Belin

Michael Jackson će dobiti posthumno 14. Grammy

Predsjednik Američke akademije diskografskih umjetnosti i znanosti koja dodjeljuje uglednu godišnju nagradu, Neil Portnow objašnjava da će ova nagrada okruniti jednog od najutjecajnijih umjetnika svih vremena

Micahel JacksonMicahel JacksonKralju popa, Michaelu Jacksonu koji je umro u lipnju ove godine, posthumno će biti dodijeljen Grammy u siječnju, dok će Kanađanin Leonard Cohen dobiti Grammyja za životno djelo, objavili su organizatori u četvrtak.

Inače, kralj popa je već dobio 13 Grammyja, posebice za album "Thriller". Ova 14. nagrada će posthumno okruniti jednog od najutjecajnijih umjetnika svih vremena, objašnjava u priopćenju Neil Portnow, predsjednik Američke akademije diskografskih umjetnosti i znanosti koja dodjeljuje uglednu godišnju nagradu Grammy.

Kanadski pjevač Leonard Cohen će dobiti Grammyja za životno djelo za karijeru koja traje četrdeset godina, tijekom kojih je snimio 18 nosača zvuka.

Pedeset i druga svečanost Grammy Awards će se održati u Theatre Nokia u Los Angelesu 31. siječnja.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika