11.12.2009. / 14:20

Autor: Totalsport

Svjetski kup, superkombinacija: Kostelić 12. nakon superG-ja

Najbolji svjetski skijaši u Val d'Isereu su odradili prvi dio druge superkombinacije ove sezone, vožnju superveleslaloma. Ivica Kostelić čeka vožnju slaloma na 12. mjestu

Ivica KostelićIvica KostelićNajbolji svjetski skijaši u Val d'Isereu su odradili prvi dio druge superkombinacije ove sezone, vožnju superveleslaloma. Ivica Kostelić čeka vožnju slaloma na 12. mjestu.

Najbolji hrvatski skijaš po načinu na koji je odvezao vožnju dao je naslutiti da je ozljeda leđa stvar prošlosti, pa tako za trenutno vodećim Švicarcem Sandrom Vilettom, koji je ostvario vrijeme 1:17.09, zaostaje sekundu i 56 stotinki.

Drugo mjesto iza Vilette zauzima trenutno vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa, njegov sunarodnjak Carlo Janka (+0.21), a treće Austrijanac Marcel Hirscher (+0.39).

Natko Zrnčić-Dim, koji je u prvoj superkombinaciji ove sezone u Beaver Creeku osvojio sjajno treće mjesto, nakon superveleslaloma, nalazi se na 21. mjestu s dvije sekunde i 17 stotinki zaostatka za vodećim.

Od preostala dva hrvatska skijaša, Ivan Ratkić nije uspio iskoristiti dobar startni broj 23, te nije završio utrku, dok je Dalibor Šamšal sa zaostatkom od šest sekundi i 32 stotinke trenutno na 47. poziciji.

Slalomska vožnja na rasporedu je u 14 sati.

Svjetski kup, superkombinacija (muški) u Val d'Isere, rezultati superG-ja:

1. Sandro Viletta (Švi) 1:17.09

2. Carlo Janka (Švi) +0.21

3. Marcel Hirscher (Aut) +0.39

4. Benjamin Raich (Aut) +0.68

...

12. Ivica Kostelić (Hrv) +1.56

...

21. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +2.17

...

47. Dalibor Šamšal (Hrv) +6.32

...

Ivan Ratkić (Hrv)- bez plasmana

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika