11.12.2009. / 22:30

Autor: Totalsport

Cico Kranjčar: Napadači su me opet izdali

U utakmici 19. kola iranskog nogometnog prvenstva Persepolis, kojeg vodi nekadašnji hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar, je upisao četvrti poraz

Zlatko KranjčarZlatko KranjčarU utakmici 19. kola iranskog nogometnog prvenstva Persepolis, kojeg vodi nekadašnji hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar, je upisao četvrti poraz.

Bolji su od Kranjčarovih igrača bili nogometaši Esteghlal Ahvaz s 1-0. Nakon te utakmice Esteghlal je na trećem mjestu, dok je Persepolis dva mjesta ispod njih.

Nakon utakmice Zlatko Kranjčar se zanimljivo obrušio na svoje nogometaše, posebno na napadački red.

- Opet su me izdali. Kako možemo pobijediti kada promašimo toliko prilika. Nogomet se ne igra za lijepe akcije, kojih smo imali pregršt, već za pogotke do koji nikako nismo mogli doći - ljutito je rekao Kranjčar.

Inače, njegova momčad je u dosadašnjih devetnaest utakmica postigla 29 pogodaka, te je u tom segmentu druga u iranskim okvirima. Više pogodaka je postigao samo vodeći Sepahan (35).

- Čestitam suparniku i nadam se da ćemo propušteno nadoknaditi već u narednoj utakmici - mirnije je zaključio nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika