11.12.2009. / 21:35

Autor: Ana Smrečki

Stigla službena potvrda: Budiša ponovno član HSLS-a, formira se 'treći blok'

Od 12. prosinca Dražen Budiša ponovo je član HSLS-a . U stranku se vraća Goranko Fižulić, Božo Kovačević najavio je povratak, a iz cijele Hrvatske javljaju nam se mnogi građani koji ne žele ni 'lijevo' ni 'desno', već traže treći blok, a to je HSLS

Darinko Kosor i Đurđa AdlešičDarinko Kosor i Đurđa AdlešičNovopečeni predsjednik HSLS-a očito ima velike planove za svoju stranku, ali i političke istomišljenike. Iako se o tome do sada tek nagađalo, danas je postalo i službeno. Dražen Budiša, od sutra ponovno postaje član HSLS-a. Najavio je to predsjednik Darinko Kosor na proširenoj sjednici Županijskog odbora HSLS-a Virovitičko-podravske županije održanoj večeras u selu Jugovo Polje.

«Od 12. prosinca Dražen Budiša ponovo je član HSLS-a . U stranku se vraća Goranko Fižulić, Božo Kovačević najavio je povratak, a iz cijele Hrvatske javljaju nam se mnogi građani koji ne žele ni 'lijevo' ni 'desno', već traže treći blok, a to je HSLS. Pozovite sve građane koji žele mijenjati Hrvatsku na bolje da nam se pridruže, jer je HSLS stranka u kojoj nema tajkuna», izjavio je Kosor.

HSLS s Kosorom na čelu samo iskreno u Saboru

Kosor kao da je jedva čekao preuzeti stranku, odmaknuti se od donedavne prve dame HSLS-a Đurđe Adlešič, jer od kako ju je zamijenio na toj funkciji, uglavnom kritizira njezin rad i vođenje stranke. Tvrdi da je vodstvo donosilo pogrešne odluke dijeleći stranku i raspuštajući ogranke, piše Večernji list. Podsjetio je da HSLS trenutni ima tek dva zastupnika u saborskim klupama. Nema sumnje da će u budućnosti to pokušati promijeniti, a najavio je da će u Saboru njegovi ljudi govoriti iskreno o svim problemima, jer kako tvrdi, 'nemaju što izgubiti'. »Ja neću biti predsjednik koji dijeli već predsjednik koji okuplja i jača HSLS, koji će do sljedećih parlamentarnih izbora izrasti u snažnu političku stranku», poručio je Kosor.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
31/7/09

PalacGoree, 12.12.09. 16:49

S HSLS-om za KALMETU! - takav slogan bi bio bolji!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika