12.12.2009. / 12:00

Autor: Totalsport

Modrić, Kranjčar i Ćorluka bez božićnog domjenka: Trener se boji opuštanja

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp otkazao je klupski božićni domjenak jer strahuje da bi se njegovi igrači ''mogli previše opustiti''

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer Tottenhama Harry Redknapp otkazao je klupski božićni domjenak jer strahuje da bi se njegovi igrači ''mogli previše opustiti''.

- Ne vidim smisao nikakvog slavlja u dijelu sezone koji je pun utakmica, obveza i aktivnosti. Na takvim domjencima se često igrači napiju ili ponašaju glupavo. Ako budemo uspješni ove sezone, moći će naveliko slaviti i razonoditi se na kraju sezone, a imat će i ljetne praznike. Što sada imaju slaviti? Ovo je radno razdoblje u kojem moraju zadržati punu fizičku i mentalnu spremnost - objasnio je Redknapp.

Kaže da niti ne očekuje da ga kapetan momčadi Robbie Keane upita za božićni domjenak.

- Ne vjerujem da će igrači uzeti tu slobodu i organizirati party bez da nas pitanju za dopuštenje. Ukoliko mi igrači dođu i kažu da će imati domjenak, reći ću im samo da ga neće imati! Meni je drago kada se oni druže i zabavljaju izvan terena, ali ne u ovo doba godine!

Redknapp je demantirao priču da je sa Davidom Bentleyjem ušao u tešku svađu zbog neozbiljnog i neodgovornog pristupa Bentleyja u jednoj prijateljskoj utakmici bez publike, protiv kluba bez ligaškog statusa, te da će ga u siječnju staviti na transfer listu.

- To su čiste gluposti! Nisam bio zadovoljan s njegovom igrom u prvom poluvremenu te utakmice, to je sve. Nije se dogodilo ništa posebno, naprosto sam mislio da je mogao bolje igrati nego što je igrao.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika