12.12.2009. / 12:51

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Primorac: Ivo Sanader se vraća u politiku preko Milana Bandića

Primorac je rekao kako je javnost proteklih dana mogla od bivšeg premijera Sanadera i predsjednika Stjepana Mesića čuti da o tome nešto znaju i imaju nešto za reći te ih pozvao da se obrate hrvatskim građanima i kažu im istinu o INA-i

Dragan PrimoracDragan PrimoracNezavisni predsjednički kandidat Dragan Primorac izjavio je danas u Osijeku kako "cijela Hrvatska govori o tome da je Milan Bandić pravi predsjednički kandidat nekolicine iz vrha HDZ-a i Ive Sanadera" te da se Sanader vraća u hrvatsku politiku, upravo preko Milana Bandića.

Na konferenciji za novinare Primorac je kazao kako takve informacije dobiva "od niza uglednih ljudi s terena" te od "duboko razočaranog biračkog tijela HDZ-a".

Poziv Sanaderu i Mesiću

Govoreći o događanjima vezanim uz privatizaciju INA-e Primorac je rekao kako je javnost proteklih dana mogla od bivšeg premijera Sanadera i predsjednika Stjepana Mesića čuti da o tome nešto znaju i imaju nešto za reći te ih pozvao da se obrate hrvatskim građanima i kažu im istinu o INA-i.

Na novinarski upit je li ministar Božidar Kalmeta trebao podnijeti ostavku zbog političke odgovornosti zbog brojnih afera u njegovom resoru, Primorac je odgovorio kako bi on, da je njegovom mjestu, to učinio, ali da on nema nikakvih dokaza, ne temelju kojih bi mogao teretiti Kalmetu.

Poluge razvoja

Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP), koja podupire Primorca, Daniel Srb kazao je kako je Primorac napravio iznimne promjene kada je u pitanju dostupnost visokog obrazovanja mladim ljudima, što je jedna od najznačajnijih poluga razvoja.

Tijekom današnjeg posjeta Osijeku Primorac će se sastati s građanima na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića, a nakon Osijeka posjetit će i Đakovo.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 12.12.09. 15:01

Reci Primorče nešto što javnost ne zna o tebi,recimo tko ti financira kampanju i zašto su te Židovi ovamo poslali a taman si se spremao njima otići.tko je Bandić,sva javnost zna,i dok je on krao iz gradske blagajne,Milanović i kompanija trećeg bloka mudro je šutjela.a tko se preko tebe vraća u politiku Dragane Primorče?


registracija
25/11/09

pangelicus, 12.12.09. 17:01

Druze Primorac u lazi su kratke noge. U Jeruzalemu vec znaju da si se uzdruzio sa neofasistima Ante kriminalca Djapica u izbornoj kampanji a trazio si podrsku cak kod Peresa. Neces se vise nikada slikati sa njim a u tome ti nece pomoci niti Peresov sin kojega si dobro potkupio sa novcima hrvatskog drzavnog proracuna iz kojeg si obilato krao i pljackao.


registracija
4/12/09

ciotta, 12.12.09. 17:12

Ova kampanja pokazuje tko će nas sutra voditi. Toliko primitivizma, neznanja, nekulture , nemorala i čega sve ne se rijetko se čuje i vidi. Ovo samo ukazuje na činjenicu da kandidati smatraju birače budalama. Prostačkim klevetama, udaranjem u najintimnije dijelove privatnosti protivnika ,govori dovoljno o onome tko to čini. Slušajući njihove nastupe imam dojam kao da su novinari nekog jeftinog tabloida, kojih je Hrvatska krcata. Za sada samo jedan kandidat koliko toliko to pokušava izbjeći.To je dokaz da je Hrvatska zemlja negativne selekcije kadrova. Jao si ga nama, ali valjda smo to zaslužili, jer oni su dio naše stavrnosti, nažalost. Pogledajte kako Kuna deprecira pred blagdane, jer treba uvozni lobi jeftino uvesti bijelosvjetsko smeće, od hrane do dječjih igračaka. Kupujmo Hrvatsko!!! Neka o tome pričaju, a ne o tome ko kome .... ženu. To nas ne zanima.


registracija
1/12/09

nadir, 12.12.09. 22:53

školstvom se ne vodi politika predsjednika...Primorac se busa u prsa visokim školstvom...U HDZ se upisao jer mu je Sanader obećavao brda i doline koje nije dobio..pa je otišao praznih ruku ,.....Jadan Primorac


registracija
8/8/09

tovar62, 12.12.09. 23:25

svi ste vi dupljaci jos iz onog jednoumlja,pisete gluposti..


registracija
26/11/09

CH2710, 14.12.09. 12:41

Bandić mi nije simpatičan... jer previše hoda po Bosni i tamo sakuplja glasove (dakle, opet će nam susjedi odlučivati o tome tko će voditi RH)... ali mi je Primorac još daleko antipatičniji - prije svega zato, jer je vjerojatnije da je on taj preko koga se Sanader nastoji vratiti u politiku (radi imuniteta)... i jer mu vjerojatno taj Dezerter financira kampanju od pokradenog novca... a u javnosti hoće stvoriti dojam da je to Bandić.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika