12.12.2009. / 14:16

Autor: Hina

Josipović: Želim da Hrvatska uđe u EU, ali i da Europa uđe u Hrvatsku

Kao najveći problem u Hrvatskoj Josipović je naveo korupciju, istaknuvši kako su korupcija i kriminal preuzeli sve najvažnije poluge u društvu, te kako je nužno što prije riješiti te probleme

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović danas je boravio u Dubrovniku, a na susretu s građanima u hotelu "Lero" predstavio je osnovne odrednice svoga programa.

Govoreći o hrvatskom putu u Europsku uniju, Josipović je kazao kako želi da Hrvatska uđe u Europsku uniju, ali isto tako da Europa uđe u Hrvatsku.

Kao najveći problem u Hrvatskoj Josipović je naveo korupciju, istaknuvši kako su korupcija i kriminal preuzeli sve najvažnije poluge u društvu, te kako je nužno što prije riješiti te probleme.

Kad su u pitanju branitelji, predsjednički kandidat SDP-a, kazao je kako branitelje zemlje treba čuvati kao što su oni čuvali zemlju.

Najavio je također, da će se ako bude izabran za predsjednika, zalagati za uspostavljanje što boljih odnosa sa susjedima.

Za vrijeme boravka u Dubrovniku Ivo Josipović susreo se s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, posjetio Dom umirovljenika "Domus Cristis", a sa građanima se susreo u Gružu, na Stradunu, te u Cavtatu.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 12.12.09. 15:06

Tko od predsjedničkih kandidata zastupa nas koji ne želimo u Uniju i nećemo glasati za novu Jugoslaviju gospodine Josipoviću? što čekate sa objavom tajnih dokumenata MOLA,Sv.Stolice,i pregovaračkih dokumenata sa EU,da o tome progovorite,imali bi moj glas,ovako ništa od toga g.Josipoviću.


registracija
1/12/09

nadir, 12.12.09. 22:56

moj glas će svakako imati jer je najozbiljniji,najobrazovanjiji,svaka mu je na mjestu Tako miran,razborit i staložen...JA GLASAM ZA NJEGA............ BRAVO IVO


registracija
8/8/09

tovar62, 12.12.09. 23:40

nadir// sigurno si strastveni pusac pa onda i glasaj za njega koga briga za koga ces ti ojebino glasat zna se koji je dan glasovanja.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika