12.12.2009. / 17:30

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Pusić brani Stipu: Mesićev i Sanaderov istup nisu u istoj kategoriji

Sanader je Mesiću odgovorio "u jednom nonšalantnom stilu, upravo zato da bi stvorio dojam da se ne radi o nečemu ozbiljnom", kaže Pusić

Vesna PusićVesna PusićKandidatkinja HNS-a za hrvatsku predsjednicu Vesna Pusić izjavila je kako polemika između predsjednika Stjepana Mesića i bivšega premijera Ive Sanadera, u kojoj jedan drugom u javnim istupima prijete USKOK-ovom istragom, nije prepucavanje.

"Nije to prepucavanje. Ovo što je predsjednik Mesić rekao je jedan normalni postupak u istraživanju nejasne situacije u vezi prodaje Ine. Ono što je Sanader rekao je jedna vrsta samoobrane", izjavila je Pusić novinarima danas u Dugopolju kod Splita gdje je u sklopu predizborne kampanje održala predavanje studentima Visoke poslovne škole "Minerva".

Nonšalantni Sanader

Po njenim riječima, Mesićev i Sanaderov istup nisu u istoj kategoriji. "Mesić je upozorio na činjenicu, čini se, prodaje upravljačkih prava Ine za koja nigdje nije evidentirano da je država primila novac, a bivši premijer Sanader i bivši potpredsjednik vlade Damir Polančec jedini su bili upoznati sa sadržajem ugovora između Ine i Mola".

Sanader je Mesiću odgovorio "u jednom nonšalantnom stilu, upravo zato da bi stvorio dojam da se ne radi o nečemu ozbiljnom", kaže Pusić.

Hrvati u BiH nevidljivi

Osvrćući se, na novinarski upit, na situaciju u BiH, Pusić je istaknula kako su Hrvati u toj zemlji "demografski prepolovljeni, a po utjecaju nevidljivi". "Ako se takva situacija nastavi Hrvati će otići i prestati biti čimbenik u BiH, a to bi i za Hrvate i za BiH bila tragedija", upozorila Pusić.

Prije dolaska u Dugopolje Vesna Pusić je se na splitskoj Rivi i u Marmontovoj ulici družila s građanima.

Vezane vijesti

'Hrvatska je primjer za regiju'

'Hrvatska je primjer za regiju'

Hrvatska je na putu u Europsku uniju prošla dug i uspješan put reformi i njezin uspjeh može poslužiti kao primjer za druge zemlje regije, rekao je u… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.12.09. 20:54

pa ima pravo u svakom slučaju. stipe je legitima sanader lopovčina koja je dokrajčila hrvatsku vidi se i po tome kome se na grobu klanja


registracija
11/12/09

excalibur, 12.12.09. 21:21

Ivo, niš ne brini. Adaptacija Remetinca je gotova : vjerojatno ćeš biti sam u sobi.....dok ne dođe barba!


registracija
1/12/09

nadir, 12.12.09. 22:36

žalosno je što gđa.Kosorica ne privodi pravdi svoju dojučerašnju ljubav Sanadera...pustla je i Kalmetu jer zna da je njegov resor kasica prasica i bankomat uvijek pun za HDZ...a ljude je zavaravala da je okrenula kaput....vuk dlaku mijenja.,al ćud nikada


registracija
8/8/09

tovar62, 12.12.09. 23:34

opet ovi Stipini paraziti i Pusicke nece vam Sipe ostatati nedotaknut,stici ce i njega Bozji bic


registracija
16/6/09

Trenk, 13.12.09. 19:21

Na 10 godisnjici smrti prvog predsjednika i utemeljitelja nove Hrvatske-Sanader i 200 bogatih obitelji. Kao u onom napjevu:
Kad ja umrem bit ce sprovod mali, dve tri kurve jedan peder stari.
Na sahrani predsjednka Tita - tisuce gradjana i niti jedan bogati lopov.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika