12.12.2009. / 21:45

Autor: Totalsport

Redknapp: Od Modrića tek očekujem ono najbolje

Harry Redknapp, trener Tottenhama, nije bio ogorčen nakon domaćeg poraza od Wolverhamptona (1-0) u utakmici 16. kola Premiershipa koliko se moglo očekivati

Luka ModrićLuka ModrićHarry Redknapp, trener Tottenhama, nije bio ogorčen nakon domaćeg poraza od Wolverhamptona (1-0) u utakmici 16. kola Premiershipa koliko se moglo očekivati.

Navijači njegovog kluba su vjerojatno i prije početka utakmice ubilježili tri boda, no to se nije dogodilo. Pogodak Boylea u 3. minuti je ostao jedini na utakmici, makar je Tottenham imao brojne prilike.

Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka su startali od početka, a nakon duge pauze se na travnjak vratio i treći hrvatski nogometaš u Tottenhamu Luka Modrić. Nije igrao čak tri i pol mjeseca zbog loma fibule.

- U trideset minuta koliko je igrao Modrić me uvjerio da može. No, ono najbolje od njega mogu očekivati tek za nekoliko tjedana - rekao je Redknapp i okrenuo se prema utakmici:

- Očigledno smo trebali imati još više prilika. Ovo što smo stvorili je bilo premalo. No, suparnik se stvarno dobro branio, potpuno je onemogućio pravi zalet svih naših veznih igrača i napadača.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika