13.12.2009. / 12:13

Autor: Hina

Pijani 22-godišnjak iz Nove Gradiške ukrao Hitnu i usmrtio jednu osobu

Za počiniteljem je potom započela policijska potjera u kojoj su sudjelovali policajci iz Slavonsko-brodske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke policijske uprave

Foto: PixsellFoto: PixsellPijani 22-godišnjak T.P. iz Nove Gradiške jutros je u 5,20 sati ukrao ispred tamošnjeg doma zdravlja vozilo hitne medicinske pomoći te se, bježeći policiji autocestom prema Zagrebu, u 6,10 sati zabio u kolonu vozila na naplatnim kućicama Ivanja Reka, pri čemu je smrtno stradao 56-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Krađu vozila hitne medicinske pomoći prvo je prijavio vozač mercedesa njemačkih registracija u kojega se 22-godišnjak vozilom hitne pomoći zaletio odmah ispred doma zdravlja, a potom su krađu prijavili i djelatnici doma zdravlja.

Za počiniteljem je potom započela policijska potjera u kojoj su sudjelovali policajci iz Slavonsko-brodske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke policijske uprave.

Bježeći od policije, počinitelj se 600 metara prije naplatnih kućica u Ivanjoj Reci zaletio u kolonu vozila, te je tom prilikom poginuo 56-godišnjak iz volkswagena vento iz Siska dok su ozljeđeni supružnici iz renault megana nizozemskih registracija, kojima je pomoć pružena u KB Dubrava.

Policija je kod počinitelja izmjerila 1,49 promila alkohola u krvi, a zbog ozljeda je prevezen u KBC Zagreb.

Očevid na mjestu događaja, koji je završen nešto prije 11 sati, obavio je istražni sudac uz pomoć prometne i kriminalističke policije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika