14.12.2009. / 15:05

Autor: Nacionalova redakcija

Show "Božić s glumcima" za Jana Torjanca održava se 21. prosinca u Lisinskom

Goran Navojec, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, Zrinka Cvitešić, Danko Ljuština, Barbara Rocco, Bojana Gregorić-Vejzović samo su neki od glumaca koji će i ove godine nastaviti tradiciju te će po drugi puta u vrijeme adventa kazališnu pozornicu zamijeniti glazbenom

Slavica KneževićSlavica KneževićNekoliko dana prije Božića, zagrebačka će publika ponovno imati priliku uživati u tradicionalnom kazališno-glazbenom showu "Božić s glumcima u Lisinskom".

Ovaj spektakl održati će se već u ponedjeljak, 21. prosinca u koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog", a sav prihod od koncerta namjenjen je liječenju Jana Torjanca, sinu Slavice Knežević i Marka Torjanca.

Goran Navojec, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, Zrinka Cvitešić, Danko Ljuština, Barbara Rocco, Bojana Gregorić-Vejzović samo su neki od glumaca koji će i ove godine nastaviti tradiciju te će po drugi puta u vrijeme adventa kazališnu pozornicu zamijeniti glazbenom kako bi svojim interpretacijama božićnih pjesama zabavili publiku.

Osim u pjesmi, publika će uživati u plesu jer će na pozornici zaplesati i parovi iz popularnog televizijskog showa "Ples sa zvijezdama". Svoje će plesno umijeće pokazati Gordan Kožulj i Ana Herceg, Vedran Mlikota s Marijom Šantek, Iva Šulentić i Damir Horvatinčić, te Ištvan Varga i Ana Ugarković.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 18.12.09. 19:23

Brz oporavak Jan i cestit Bozic!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika