15.12.2009. / 14:17

Autor: Totalsport

Kahn: Lehmann se treba odmah umiroviti

Bivši legendarni vratar njemačke nogometne reprezentacije i Bayern Münchena Oliver Kahn (40) poručio je Jensu Lehmannu da bi se trebao umiroviti nakon posljednjeg incidenta

Jens LehmannJens LehmannBivši legendarni vratar njemačke nogometne reprezentacije i Bayern Münchena Oliver Kahn (40) poručio je Jensu Lehmannu da bi se trebao umiroviti nakon posljednjeg incidenta.

Podsjetimo, bivši je vratar Borussije Dortmund i Arsenala kojeg aktualni ugovor veže za Stuttgart do lipnja 2010. godine, u nedjelju na gostovanju kod Mainza isključen u 87. minuti nakon gaženja suparničkog napadača Aristidea Bancea.

Mainz je poslije izjednačio iz penala, a evo kako je cijeli slučaj doživio Kahn:

- Mislim da je možda bolje za njega da se umirovi odmah. Tko zna kuda će sve ovo odvesti? - kazao je nekad veliki Lehmannov rival za minhenski dnavnik AZ.

Lehmannu je ovo drugi incident u kratkom periodu, budući je nedavno najavio da nema namjeru platiti 40.000 eura kazne koju mu je klub odrezao zbog javnog kritiziranja bivšeg trenera Markusa Babbela.

- Jens je dobar vratar, ali što će odgovorni ljudi u klubu o njemu sada misliti? On sam ne pomaže u cijeloj situaciji i u Stuttgartu moraju odvagati da li će on štetiti ili koristiti klubu do kraja sezone - zaključio je Kahn.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika