15.12.2009. / 15:32

Autor: Hina

Adlešič o navijačima Dinama uoči praznog Maksimira: Vjerujem da će se ujediniti

Đurđa Adlešič također je rekla kako je prilično dugo upozoravala na to da se "ne inatimo nikom drugom, nego sami sebi"

U povodu utakmice između Dinama i Temišvara, koja će se bez navijača igrati u četvrtak, 17. prosinca, na stadionu u Maksimiru, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske Đurđa Adlešič rekla je danas kako je kazna, nažalost, bila potpuno očekivana.

"Iskreno vjerujem da će se prvo svi navijači Dinama ujediniti sada - i nije svako zlo za zlo - ako se ujedine i donesu nakon toga zaključke da je potrebno pokazati da nisu huligani, a huligana ima pet posto ili manje, sve ostalo su navijači, onda će ova ružna mjera ipak imati za posljedicu nešto dobro", rekla je nakon sastanka s udrugama i terapijskim zajednicama, koje se bave suzbijanjem zloporabe opojnih droga, odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentira to što će se utakmica igrati bez navijača i najavu navijača Dinama da će se okupiti na Dolcu kako bi dokazali da oni nisu huligani.

Đurđa Adlešič također je rekla kako je prilično dugo upozoravala na to da se "ne inatimo nikom drugom, nego sami sebi".

"Odavno za nas nemaju sluha vani i bilo je pitanje kada će nam se dogoditi ova ili neka stroža kazna", izjavila je.

"Kad usporedim stanje navijačkih skupina u našem okruženju, ne želim im se dodvoriti, ali pogledajte Bosnu i Hercegovinu, pogledajte Srbiju - vidjet ćete da kod nas stanje još uvijek nije takvo da bismo ga proglasili krajnje zabrinjavajućim. Ono jest loše i zahtijeva intervenciju, ali je dobro da smo s intervencijama i sa svim krenuli ipak na vrijeme", zaključila je potpredsjednica vlade Đurđa Adlešič komentirajući danas novinarima utakmicu između Dinama i Temišvara, koja će se igrati bez navijača.

Vezane vijesti

U Libiji razminiranje po hrvatskome modelu

U Libiji razminiranje po hrvatskome modelu

Libija je zainteresirana za primjenu hrvatskog modela borbe protiv mina te za suradnju s hrvatskim tvrtkama koje se bave razminiranjem, proizvodnjom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika