15.12.2009. / 23:34

Autor: Ana Smrečki

Uspjela još jedna akcija za zakladu Ana Rukavina: prikupljeno oko 700.000 kuna

Predsjednica Zaklade i majka pokojne Ane poručila je da najviše što čovjek može učiniti čovjeku jest spasiti mu život

Na telefone se javljao i predsjednik Sabora Luka BebićNa telefone se javljao i predsjednik Sabora Luka BebićNa humanitarnoj akciji "Želim život" na kojoj se prikupljao novac za zakladu Ana Rukavina, naše su estradne zvijezde napunile glavni zagrebački trg. Oni manje hrabri, zbog temperature od minus dva Celzijeva stupnja, naši su glazbenjaci 'prikovali uz TV ekrane. Gledatelji Hrvatske televizije, koja je izravno prenosila akciju, telefonskim su pozivima darivali Zakladu. Prema dosadašnjim informacija, sakupljeno je oko 700 tisuća kuna. Točna svota bit će poznata u srijedu.

Na pozive građana javljali se i predsjednički kandidati

Na pozive građana javljali su se iz zagrebačke Gradske kavane čelni ljudi naše politike, među kojima predsjednik Sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i potpredsjednici Vlade Đurđa Adlešič, Ivan Šuker i Darko Milinović. Na telefonske pozive javljali su se i predsjednički kandidati Andrija Hebrang, Josip Jurčević, Nadan Vidošević i Vesna Pusić.

Predsjednica Zaklade i majka pokojne Ane, Marija Rukavina poručila je da najviše što čovjek može učiniti čovjeku jest spasiti mu život. Novac prikupljen večerašnjim koncertom namijenjen je provedbi tipizacije prikupljenih uzoraka krvi dobrovoljnih davatelja koštane srži i proširenju hrvatskoga registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika