16.12.2009. / 15:21

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović: Ne bi preživio da me Brankica napusti

Iako je njegova supruga pozvala policiju one večeri kada je on pjevao s klapom, Zadranin smatra da je ona posebna žena i ne bi podnio da se odluči rastati od njega

Mladen GrdovićMladen GrdovićPjevač koji se posljednjih nekoliko dana nije skidao s naslovnica većine tabloida zbog incidenata koje je izazvao u nekoliko zadarskih kafića, odlučio je kazati nešto u svoju obranu.

Za jedan magazin je priznao da se srami svojih postupaka, međutim svjestan je da nije jedina javna osoba koja konzumira alkohol.

Kako sam tvrdi, alkohol je počeo ispijati prije petnaest godina, a u posljednje tri je prevršio svaki mjeru, a s obzirom da tako ne može funkcionirati odlučio je potražiti pomoć.

Iako je njegova supruga Brankica pozvala policiju one večeri kada je Mladen pjevao s klapom, on smatra da je ona iznimno posebna žena.

Nadalje je kazao da ne bi podnio da se odluči rastati od njega. Za Božić će ju, nakon punih dvadeset godina, odvesti u kino, kupiti joj coca-colu i sjemenke kako bi se oboje osjećali poput tinejdžera.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika