16.12.2009. / 16:17

Autor: Totalsport

Zvonarjeva upoznala Ovečkina u Washingtonu

Ruskinja Vjera Zvonarjeva (25), trenutno deveta tenisačica svijeta, u posljednje vrijeme nije uživala samo u sportu kojim se profesionalno bavi i kojim privređuje za život

Aleksandar OvečkinAleksandar OvečkinRuskinja Vjera Zvonarjeva (25), trenutno deveta tenisačica svijeta, u posljednje vrijeme nije uživala samo u sportu kojim se profesionalno bavi i kojim privređuje za život.

Tako je Zvonarjeva iskoristila kraj teniske sezone za opuštanje uz hokeješku utakmicu.

Naime, 7. prosinca u Tampi gledala je NHL utakmicu između domaćeg Lightninga i Washington Capitalsa, te je uživo na djelu imala priliku vidjeti najkorisnijeg igrača lige prošle sezone, svog sunarodnjaka Aleksandra Ovečkina.

- Velika sam obožavateljica hokeja i ponekad kada sam u Moskvi odem pogledati utakmicu. Nisam bila na NHL utakmici dugo vremena i zato mi je ovo bila prava poslastica. Također dosad nisam upoznala Aleksa, pa je bilo zaista super razgovarati i družiti se sa sportašem sunarodnjakom. Dobro smo se zabavili i morat ću ga pozvati na jedan teniski meč – rekla je Zvonarjeva, koja se nakon utakmice koju su Capitalsi dobili 3-0, družila i sa još dvojicom ruskih hokejaša iz redova Capitalsa, Aleksandrom Seminom i Semjonom Varlamovim.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika