17.12.2009. / 12:15

Autor: Totalsport

Kranjčar: Igramo jako dobro u zadnje vrijeme

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi, a u srijedu je bio inicijator svega dobroga u utakmici 17. kola Premiershipa

Niko KranjčarNiko KranjčarHrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi, a u srijedu je bio inicijator svega dobroga u utakmici 17. kola Premiershipa.

Tottenham je na White Hart Laneu pobijedio Manchester City uz dva pogotka Nike Kranjčara. Krajem prvog dijela je postigao svoj prvi, a pred kraj utakmice drugi, odnosno zaključni treći pogodak na ogledu.

Taj drugi pogodak bio je velemajstorski potez Kranjčara koji je loptu poslao s jedne strane Adebayora, pretrčao ga s druge strane i potom zaključio akciju pogotkom: četvrtim ove sezone u Premiershipu.

- U posljednje vrijeme stvarno igramo dobro, posebno se to odnosi na dvije gostujuće utakmice, kod Aston Ville i Evertona. Tada unatoč odličnoj igri nismo uspjeli do pobjeda. Sada je bilo jako važno uzeti tri boda, gotovo krucijalno - rekao je Kranjčar nakon ogleda i dodao:

- Vjerujemo u sebe, vjerujemo u talent koji imamo i želimo biti i bolji od petog mjesta.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je, pak, rekao:

- Trebamo pobjeđivati, posebno u utakmicama s direktnim suparnicima, a baš je takav Manchester City. Ova utakmica je bila jako bitna za nas i pokazali smo da imamo petlje uhvatiti se u problem i riješiti ga.

Trenutačno je Tottenham peta momčad prvenstva s bodom više od Manchester Cityja, Liverpoola i Birminghama.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika