17.12.2009. / 14:15

Autor: Andrea Belin

Novogodišnji honorari: Bregović i Čolić pjevaju za 100.000 eura

Čolić će pjevati u luksuznom hotelskom kompleksu bivšeg tenisača Brune Orešara u Novom Vinodolskom dok će Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" zabavljati publiku na trgu u Sofiji

Goran BregovićGoran BregovićČini se da pjevači Zdravko Čolić i Goran Bregović neće osjetiti gorak okus recesije jer njihovi novogodišnji honorari iznose čak sto tisuća eura.

Naime, Čolić će pjevati u luksuznom hotelskom kompleksu bivšeg tenisača Brune Orešara u Novom Vinodolskom dok će Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" zabavljati publiku na trgu u Sofiji.

Ništa lošije neće proći ni srpska zvijezda Ceca Ražnatović koja će za Novu godinu pjevati na Beogradskom sajmu.

Željko Joksimović će za upola manji iznos zabavljati ljude koji će se zateći na beogradskom trgu, a Bajaga će sa svojim Instruktorima za još deset tisuća eura manje pjevati u Rijeci.

Od hrvatskih izvođača, najveći novogodišnji honorar dobiti će Tony Cetinski. On će navodno zabavljati Splićane za 75 tisuća eura, a slijedi ga Oliver Dragojević koji će za nastup u Skopju dobiti 60 tisuća eura.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

registracija
9/7/09

milan948, 18.12.09. 10:20

Ma neka ih. Nego, kakvu poruku šaljemo mladima? Šta da budu kad porastu? Možda CIRKUZANI i KAFANSKE NAMIGUŠE???!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika