18.12.2009. / 15:02

Autor: Andrea Belin

Adriana Lima i Marko Jarić kupili vilu za 9 milijuna dolara

Kuća se nalazi na jednom od trideset i dva posjeda privatnog otoka Indian Creek u blizini Miami Beacha, odnosno na južnoj stranio otoka u zljevu Biscayne. Ova lukzuna nekretnina nvodno ima sedamsto kvadrata

Adriana Lima i Marko JarićAdriana Lima i Marko JarićZa brazilsku manekenku Adrianu Limu i njezinog supruga Marka Jarića recesija je još uvijek ne poznati pojam.

Da unatoč teškoj gospodarskoj krizi, supružnici još uvijek žive luksuzno, pokazuje i kupnja nekretnine na Floridi za koju su izdvojili čak devet milijuna dolara.

Kako piše "Wall Steet Journal", kuća se nalazi na jednom od trideset i dva posjeda privatnog otoka Indian Creek u blizini Miami Beacha, odnosno na južnoj strani otoka u zljevu Biscayne. Ova lukzuna nekretnina nvodno ima sedamstvo kvadrata.

Međutim, s obzirom da manekenka i košarkaš planiraju renovirati kuću, a neke dijelove čak i proširiti, novi luksuzni dom će ih koštati puno više.

Podsjetimo, prije mjesec dana Adriana i Marko su prvi put postali roditelji. Prelijepa Brazilka je rodila djevojčicu kojoj će roditelji nadjenuti ime Valentina.

Vezane vijesti

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Brazilski top model i anđelica Victoria's Secreta, Adriana Lima, pozirala je u senzualnom photoshootingu. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika