20.12.2009. / 23:00

Autor: Maja Profuntar

Četiri poznate mame: Tajne naših sretnih beba

Rođenje djeteta najveća je životna radost, složile su se menadžerica Ivana Nobilo Cetinski, glumica Daria Lorenci te voditeljice Nove TV Ivona Periša i Mirna Maras, a Extri su otkrile zbog čega su sada puno sretnije

Poznate mamePoznate mameČetiri poznate žene ove su godine postale majke: Ivana Nobilo Cetinski 13. siječnja rodila je djevojčicu Piu, Ivona Periša 3. kolvoza sina Marka, dok su Mirna Maras i Daria Lorenci svoje bebe na svijet donijele istoga dana, 16. lipnja - Mirna je rodila sina Niku, a Daria blizance Maka i Frana. Za Ivanu, Mirnu i Dariu ovo je bio prvi susret s majčinstvom, dok je Ivona Periša, najmlađa među njima, rođenje djeteta iskusila već treći put.

U dobroj atmosferi i uz puno smijeha mlade su mame razmijenile svoja iskustva, ali i otkrile kako provode rijetke slobodne trenutke te što planiraju kako bi prvi Božić sa svojim bebama učinile zaista posebnim. Dotjerane kao glamurozne kućanice iz serijala "Momci s Madisona", sve četiri priznale su kako im uljepšavanje u stvarnom životu trenutačno predstavlja pravi luksuz, ali i kako svaki dan proveden s djecom donosi mnoštvo smijeha, uzbuđenja i novih otkrića.

(Foto: Josip Regović Styling: Ivan Friščić Šminka: Lisa Jericevich i Dušica Markov Frizura: Salon Ruža Zahvaljujemo salonu namještaja Art Interijeri (Ul. Grada Vukovara 286) na ustupljenom prostoru i pomoći pri realizaciji ovog snimanja)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre, za samo 7 kuna

Vezane vijesti

Daria Lorenci - energična Sarajka u vrhu hrvatskog teatra

Daria Lorenci - energična Sarajka u vrhu hrvatskog teatra

Kad se potkraj 90-ih na zagrebačkoj kazališnoj sceni pojavila nova mlada glumica Daria Lorenci, podrijetlom Sarajka, odmah je osvojila i publiku i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika