21.12.2009. / 07:15

Autor: Anamarija Kronast

VIDEO: Pogledajte što Hillary Clinton misli o novoj Extri i cijeni od 7 kuna

Zanimalo nas je što misli o sadržaju, ali i novoj cijeni od samo 7 kuna čime je Extra svakako postala best buy magazin na domaćem tržištu

Hillary ClintonHillary ClintonTrenutačno najmoćnija žena na svijetu Hillary Clinton, koja redovito prati svjetski tisak, a osobito magazine za žene i one koje prate sve trendove, rekla je svoje mišljenje i o novoj Extri.

Zanimalo nas je što misli o sadržaju, ali i novoj cijeni od samo 7 kuna čime je Extra svakako postala best buy magazin na domaćem tržištu.

A, osim što je Hillary Clinton rekla što misli o Extri, u najnovijeg broju magazina za naše čitateljice su progovorili trenutačno najpopilarnije zvijezde: Barbara Kolar, Enis Bešlagić, Tarik Filipović, Ana Vilenica i Severina Vučković.

Oni su razgovarali o darovima za Božić, a svoje naromatičnije trenutke s Extrinim su čitateljicama podijelili Iva Šulentić i Luka Nižetić.

Blagdanski dvobroj danas na svim kioscima za samo 7 kuna!

Extra Hillary 2

Extra Hillary 2

strong>

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika